Dion Meuleman
Dion MeulemanNoisecontrollers management
Read More
Ik was onder de indruk van de professionele werkhouding van From Vein. Ze hebben een sterke en diverse contentcampagne voor ons verzorgd die zeker heeft bijgedragen aan het uitverkopen van ons evenement. Daarnaast was de content van hoge kwaliteit en in lijn met wat we in gedachten hadden.
Bas Oskam
Bas OskamDJ/Producer Noisecontrollers
Read More
Ik merk dat wanneer wij meetings hebben, jullie altijd serieus met werk bezig zijn. We plannen zaken als campagnes, releases en bijhorende strategie en ik merk dat jullie je aandeel daarin volledig tot je nemen en ook uitvoeren. Ik heb hier vervolgens geen omkijken naar.

Noisecontrollers & Friends Celebrate NC200

Internationaal bekend en opererend artiest Noisecontrollers en zijn management, hebben ons in 2019 benaderd met de vraag of wij een complete campagne konden verzorgen voor een evenement dat ze wilden opzetten in de 013 in Tilburg. Dit evenement stond in het teken van zijn 200ste release, die hij in dat jaar zou gaan uitbrengen. 

Samen met een team communicatiestudenten van het Fontys te Tilburg, zijn wij gaan brainstormen over diverse manieren om dit aan te vliegen. Uiteindelijk hebben wij een volledig strategische marketingcampagne opgesteld om de doelstelling: ticketverkoop genereren en stimuleren, te realiseren. Door middel van creatieve content die op strategische wijze is ingezet op diverse online kanalen, hebben we bijgedragen aan het succes van dit evenement.

From Vein heeft een sturende rol aangenomen gedurende deze gehele campagne alsmede: de algehele planning opgesteld en bewaakt, contact onderhouden met interne en externe stakeholders, de online marketing in grote lijnen uitgevoerd en het meerendeel van de content die is ingezet geproduceerd. 

Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot een uitverkocht evenement, een zeer tevreden opdrachtgever en duizenden enthousiaste fans. Hier zijn we dan ook erg trots op!

Fotocredits: Bobbie Photography & SteinSohn Images