Rick Buijtenhek
Rick BuijtenhekBass Modulators
Read More
Wat me opvalt is dat From Vein altijd al dingen geregeld heeft voordat wij er zelf überhaupt aan gedacht hebben. Of het nou een marketing actie op touw zetten is of een videoclip in elkaar draaien, ze draaien er hun hand niet voor om.

Bass Modulators - Bass Ex Machina

Wij ondersteunen internationaal dj/producer duo Bass Modulators nu meerdere jaren met hun online marketing. Zo ook voor een van hun nieuwe tracks genaamd: Bass Ex Machina. 

Tijdens een brainstormsessie hebben we gezamenlijk het thema rondom deze track bepaald (neon futuristisch) en zijn wij gestart met het vormgeven van een moodboard. Op basis van dit moodboard is het artwork opgemaakt door een externe partij. 

Wij zijn vervolgens van start gegaan met het opstellen van een strategische campagneplanning en bijbehorende content waaronder: een videoclip*, social media content, captions, persberichten, etc. Daarnaast hebben wij ons gedurende de campagne ontfermd over de online advertising en monitoring van de resultaten.

*De videoclip is gerealiseerd door middel van stock footage. De voordelen van stock footage: relatief laag in kosten, veel hoogwaardige footage beschikbaar, direct inzetbaar.